Η εταιρία

INFOTRUST_PHOTO_ETAIRIA

Η INFOTRUST ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη από τον κο Χάρη Πολύζο και τον κο Γιώργο Κόπτση. Ασφαλιστές καριέρας και οι δύο, είναι από τους πρώτους στο χώρο που προέβλεψαν ότι το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς ανήκει στα πρακτορειακά σχήματα. Η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός, το ήθος και ο σεβασμός στο συνεργάτη οδήγησαν γρήγορα την Εταιρία στο να γίνει μια από τις ηγέτιδες στον ασφαλειομεσιτικό χώρο.Το 2000 επεκταθήκαμε στην Αθήνα.

 

Δύο είναι τα κυριότερα σημεία που μας διαφοροποιούν από την υπόλοιπη αγορά: τα σταθερά και προσεκτικά μας βήματα που προστατεύουν τους συνεργάτες από το αβέβαιο ασφαλιστικό γίγνεσθαι και η διαρκής αξιοποίηση των τεχνολογικών εφαρμογών και των ψηφιακών συστημάτων έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε στο δίκτυό μας ένα πρωτοποριακό μοντέλο εξυπηρέτησης το οποίο βασίζεται σε καινοτόμες και λειτουργικές υπηρεσίες. Οι συνεργάτες μας υποστηρίζονται από αυτοματοποιημένα συστήματα εργασίας και παρακολούθησης του χαρτοφυλακίου τους, ενημερώνονται άμεσα για όλες τις εξελίξεις στους κλάδους και την ασφαλιστική αγορά και εκπαιδεύονται συστηματικά σε προϊοντικά και πωλησιακά θέματα. Στόχος είναι η άψογη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε όλο το δίκτυο πωλήσεων.

 

Οι χώροι μας, 2 σύγχρονα επαγγελματικά κτίρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση στους συνεργάτες μας και άριστες συνθήκες εργασίας στους ίδιους και στο προσωπικό μας. Καινοτομώντας και πάλι,δίνουμε τη δυνατότητα στον ασφαλιστή μας να δημιουργήσει στο χώρο μας το δικό του γραφείο και να ωφεληθεί από την ολοκληρωμένη παροχή υλικοτεχνικής υποδομής και την εργασία μέσα σε ένα ζωντανό και δυναμικό περιβάλλον πωλήσεων.

 

         

Login

Lost your password?